2018 Model Yeni Duster Çamurluk ve Kapı Koruma Dodikleri 12 Parça DÜZ Model

Ürün Kodu: #000270

Marka: ONEWAY

4,000.00 TL
Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
En geç 29 Mart, 2024 Cuma günü kargoda.
24-Saatte Kargo Ücretsiz Kargo

Duster Aksesuarları'nın tamamı kendi üretimimiz ve kendi tasarımımızdır. 

 Ürünlerimizde Türkiyede ilk defa Extra UV katkı kullanarak GÜNEŞ vs dış etkenler'de daha uzun   ömürlü  olmasını sağlıyoruz.

 Minimum 2 Yıl üretim garantisi altındadır 

  2018 Yeni Kasa  Duster  için uyumludur. 
  Seti oluşturan tüm parçaları ilerleyen zamanlarda zarar görmesi  (çizik,kırık vs) ) durumunda tek tek   alabilme imkanı sağlıyoruz.

 Dacia Duster Kapı Koruma ve Çamurluk Kaplaması Dodik Seti  %100 ABS plastik 12 Parça   

 Dacia Duster Kapı Koruma  Dodik Seti 4 parçadan oluşmaktadır.   

Dacia Duster Kapı Koruma üzerinde DUSTER yazısı bulunmaktadır.

 Duster Çamurluk Kaplama  Dodik  Seti 8 Parçadan oluşur.

Duster Kapı Koruma  Dodik Seti arkasındaki çift taraflı bantlar sayesinde kolayca uygulanır , aracın  kapı bölümde optimum koruma  sağlar. 

  Duster Kapı Koruma Dodik Seti uygulama yapılırken araçta herhangi bir tadilat yapılmaz. 

Duster Dodik çamurluk kenarları lastikler ile uyum sağlar estetik bir görüntü verirken araçta delme işlemi yapmadan uygulaması yapılmaktadır..

Darbeye dayanıklı mukavemeti yüksek malzemeden üretilmektedir.

Montaj yapılırken tüm parçaların  üzerinde bulunan çift taraflı yüksek yapışma mukavemetine sahip olan bantlar sıcak hava ile ısıtılarak uygulama yapılır.

 Arka Çamurluklar hariç, tüm parçalar vidalanmaya hazır biçimde gönderilir. 

Çamurluklar vidalama için orjinal delik yerleri ayarlanmış biçimde uygulamaya hazırdır.

 Bağlantı elemanları  ( vida,sekman vs) kutuların içerisinde yer almaktadır.

 4 parça Kapı Koruma Seti  parçaları vidasız şekilde sadece yüksek  mukavemetli çift taraflı bantlar ile uygulanmaktadır. 

 

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yukarı Git
Size bir kampanya haberimiz var!
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır